maandag 1 februari 2016

Bloggen .. waarom eigenlijk?

 Waarom blog je eigenlijk? vroeg iemand gisteren. Tsja, ik heb gehoord dat  dat goed om je bedrijf zo optimaal mogelijk te presenteren. Maar is dat eigenlijk wel zo? Er komen inderdaad mensen naar ons toe die op de website of via de blogs hebben gezien wat we in huis hebben. Vroeger deed je dat met brochures, nu kan alles via de social media. Mensen vinden het leuk om een blik achter de schermen te werpen. Via blogs en facebook kun je net wat meer zien van het bedrijf, een kijkje in de keuken.

Ik schrijf dus blogs omdat ik aan de buitenwereld wil laten zien dat we een prachtig,  uniek en ambachtelijk bedrijf hebben. Daar is echt geen tweede van! Daar is van alles over te zien op deze site.
Daarnaast vind ik schrijven leuk. Toen we in 2001 van Rotterdam naar Saaksum verhuisden, ben ik vrijwel meteen begonnen met een dagboek op de website.  Nu noemen we het blogs. 

Eigenlijk kun je dus zeggen, dat ik een van de allereerste bloggers was. Ik schreef regelmatig over wat we zoal tegenkwamen in het Groningse dorpje. En natuurlijk werd de verbouwing nauwgezet gevolgd met verhaaltjes en foto's. Het werd veel gelezen, zo bleek al gauw. Een boer die in het dorp woonde, had een broer in Canada.Die vond het prachtig om te lezen wat er zoal gebeurde in zijn dorp van weleer.
In de eerste expositie waren o.a. werken te zien van Jan Bouwman, Grietje Postma en Sjouke Heins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten