vrijdag 14 november 2014

Uit het hart gegrepen

Ooit las ik ergens:  "Ik doe alles voor je: ik zwem de diepste en koudste oceanen over, beklim voor jou de hoogste en gevaarlijkste bergtoppen, ga voor jou dwars door een hete droge woestijn ....  PS, ik kom zaterdag als het niet regent!"

Je bent vaak heel geliefd als alles leuk, mooi en gezellig is. Als er dan ineens narigheid is door een scheiding, een sterfgeval of geldgebrek, dan verandert er soms wel een en ander. Vrienden die er altijd waren, hebben het dan ineens druk met allerlei andere zaken. Je krijgt dan soms hulp uit totaal onverwachtse hoek, zo heb ik meerdere malen ondervonden.
Ik heb geleerd niet te lang te kijken naar de nare kant van het verhaal. Niet verdrietig zijn en denken aan mensen van wie je had verwacht dat ze er voor je zouden zijn. Kijken naar de mensen die er wel voor je zijn!

Een tijdje geleden hebben we een beroep gedaan op vrienden, kennissen en leveranciers om de Stichting Kunstmarkt Waddenland te steunen en een donatie te doen. 
De grote leveranciers, waarvan we met sommigen al meer dan 10 jaar zaken doen, lieten het allemaal afweten. 

Groothandel Krutzmann Lijsten, een leverancier bij wie we niet eens zo veel bestellen, bood meteen spontaan aan een bedrag van 150 euro over te maken. Dat doet ons echt heel erg goed! Natuurlijk omdat we ieder centje heel hard nodig hebben, maar vooral omdat we ons gesterkt en gesteund voelen. Omdat er mensen zijn die er ook echt voor je zijn als het nodig is.
Erik, en alle anderen die ons een warm hart toedragen en er echt voor ons zijn: heel erg bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten