donderdag 20 juni 2013

Bonnenboekje als kadootjeTsja, zo gaat dat ... Therapeuten hebben zelf veel problemen, tandartsen hebben slechte gebitten, huisartsen hebben verwaarloosde lichamelijke klachten en reclameburo's maken geen goede reclame voor zichzelf .... zegt men ...

In het laatste geval klopt het in ieder geval wel een beetje.
Zo is ons reclameburo De Verbeelding voor velen in de buurt niet zo bekend als onze lijstenmakerij en kunst/kadowinkel Nou Nog Mooier in Warfhuizen.
Ook ben ik vergeten te melden dat ik een bonnenboekje heb gemaakt voor ondernemers in de regio.

Een bonnenboekje? Ja inderdaad ... Dat zit zo ...
Ooit was ik in Las Vegas. In het motel aldaar kreeg ik een boekje vol met bonnen. De ene bon gaf recht op een gratis ontbijt in een casino, met een andere bon kon je een kadootje ophalen in een of andere winkel en weer een andere bon gaf korting op een t-shirt, enz.
Zo hobbelden we, als rasachte Nederlanders, heel Las Vegas door en kwamen zo op adressen waar we anders misschien nooit zouden zijn beland.

Ik bedacht dat het ook best eens goed zou kunnen werken in deze regio. Toeristen gaan vaak naar de bekende adressen, zoals de zeehondencrèche en het theemuseum. Er zijn zoveel andere leuke en bijzondere adressen van allerlei bedrijven en bedrijfjes in de Marne. Op de een of andere manier worden die helaas niet zo veel bezocht.
Zo kwam ik op het idee om een bonnenboekje te maken. Verschillende deelnemers bieden hun product of dienst gratis of met korting aan.
Het boekje wordt als een kadootje weg gegeven aan toeristen die hier langer als een dag verblijven. Op die manier hopen we meer mensen aan te trekken.
Het is uiteindelijk een boekje geworden met 28 bonnen/deelnemers. Heel veel werk, maar ik heb het met veel plezier gemaakt.
En nu maar hopen dat het werkt!Geen opmerkingen:

Een reactie posten