vrijdag 16 september 2011

Naar de beurs


Aanstaande zondag is de beurs 'Dag van Het Nieuwe Wonen op Oude Boerderijen' in de boerderij van Laurens Hout te Oldehove. Wij zijn één van de standhouders aldaar.
De beurs biedt huidige en toekomstige boerderijbewoners praktische informatie en inspiratie over wonen en duurzaam verbouwen, maar is ook interessant voor iedereen die meer wil weten over boerderijen.


Je zou denken: "Je neemt toch gewoon wat lijsten en leuke spulletjes mee en gaat daar gezellig staan met een bakkie koffie". Door schade en schande wijs geworden, weten we inmiddels dat je toch aardig wat voorbereidingen moet treffen. Om nog maar te zwijgen over het sjouwen met van alles en nog wat; van grote meubels (want die verkopen we ook ...) tot kaartenbakken. Er moeten modellen worden gemaakt van eigen gemaakte lijsten, zodat mensen het verschil kunnen zien tussen kant en klare -en ambachtelijk gemaakte lijsten. En nu maar hopen dat het publiek toestroomt .. Het weer is er wel voor; het wordt zondag echt herfst, dus was is er dan leuker dan een interessante beurs bezoeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten