donderdag 25 augustus 2011

Webwinkel


Gisteren hebben we dan eindelijk onze webwinkel geopend! Na weken van keihard werken en vooral uitzoeken hoe alles werkt, gooi je de deuren van je webwinkel open en gaat vol spanning zitten wachten. Maar er gebeurt dan natuurlijk helemaal niets! 
Het is toch wat anders als een kunst- en kadowinkeltje openen ergens op de Kalverstraat of zo. Er moet dus nog wel een en ander gebeuren. Er moet worden getwitterd, geblogd, 'gefacebookd', enz. Voor mij allemaal compleet nieuw. Maar ja, mensen moeten weten dat we er zijn. En dat we mooie en bijzondere dingen verkopen.
Inmiddels is het allemaal pure commercie geworden. Een tijdje terug kon je gratis overal je website aanmelden, nu moet er betaald worden. En soms fors ook! En als je een keurmerk wilt voor je webwinkel, dan kost dat ook geld, terwijl het niet echt veel voorstelt. Maar we laten ons niet afschrikken door dergelijke hindernissen. Wordt vervolgd! 

Drie jaar late, in 2014,  hebben we besloten te stoppen met de webwinkel. Mensen die kunst of lijsten willen kopen, komen toch liever in de winkel in Warfhuizen, zo blijkt. En daar kunnen we ons alles bij voor stellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten